Freelance grafisk designer i din virksomhed

Få din egen grafiske designer i din virksomhed

Ved et samarbejde med Graffias, tilbydes du også den løsning, hvor jeg kommer til din virksomhed, og arbejder dér, når du har behovet. – Det er næsten som at have sin egen grafiske designer. Med en fast grafisk designer tilknyttet freelance, har du som virksomhed mulighed for, at få løst opgaverne nu og her. – Det betyder, at der ikke behøver at være langt fra tanke til handling. Måske står du over for at skulle af sted på messen, og hertil lige har brug for diverse ensrettede materialer? Samtidigt er det måske besværligt og tidskrævende, at tage et langt korrekturtræk via mail?

Nogle har behovet i én periode, andre blot en dag eller to på en måned. – Det er helt individuelt.

Ring 40 61 98 95 og lad os sammen finde en løsning, som passer for dig og din virksomhed. Graffias tror på, at god service og fleksibilitet aldrig går af mode, – så har du og din virksomhed et akut behov for grafisk assistance er en freelance ordning måske løsningen for dig?

I din virksomhed

Indimellem går tingene rigtigt stærkt. Måske er I lige midt i højsæsonen, måske er I på vej til messe, måske er I ramt af megen sygdom eller også er der måske bare ferie i afdelingen? Her kan en freelance grafisk designer, der kommer til din virksomhed være løsningen. Graffias – tilbyder her, at komme til din virksomhed. Nogle behøver 1 dag om ugen, andre blot et par timer og andre igen ville måske foretrække en assistance over en længere periode. Send en mail med dine ønsker, så finder vi sammen en løsning, der passer dig og din virksomhed.

Freelance grafisk designer

Graffias er 100% effektiv og faglig velkvalificeret. Ved booking af en freelance grafisk designer i din virksomhed, betaler du kun for den tid, jeg er i din virksomhed. Jeg er fleksible og kan springe til med kort varsel. Fuld diskretion ifht. din virksomhed er en selvfølgelighed.