fbpx

Jeg tilbyder den fulde palet af grafisk assistance til alle typer virksomheder

DESIGNLINIEN

En rød tråd i markedsføringen styrker dit brand og skaber genkendelighed for dine kunder. Jeg tilpasser din markedsføring ud fra din designlinie eller udarbejder en ny linie for din virksomhed.

DET TRYKTE MEDIE

Kataloger, brochurer, roll-ups til messen, annoncen til avisen eller noget helt femte? Grafisk produktion til det trykte medie kan være en kompliceret affære, men uanset hvad du behøver hertil, er jeg behjælpelig.

WEB DESIGN

Dit website og din online annoncering er en lige så vigtig del af din markedsføring, og ofte det første indtryk, dine kunder får af din virksomhed. Jeg guider dig igennem og udarbejder webdesigns og -webbannere.

SOCIALE MEDIER

Sociale medier er mange og
kan også være en kæmpe tidsrøver. Det er vigtigt at være fokuseret og udvælge de, der giver mening. Jeg rådgiver i valget heraf og er behjælpelig med grafik samt diverse oprettelser herpå.

Kommunikation

At kommunikere gør vi alle hele tiden. Som virksomhed er det derfor også vigtigt, at jeg er bevidste om hvordan. Det er ikke blot det talte eller skrevne ord, vi kommunikerer med. Det grafiske udtryk i vores markedsføring – den røde tråd, har stor betydning for vores vores kunders og andre interessenters opfattelse af netop vores virksomhed. Det vi udsender, må altså være i tråd med det, vi som virksomhed bevidst ønsker at fortælle.

Den røde tråd

Ved et samarbejde med Graffias får du en fleksibel og faglig stærk medspiller, der følger eller skaber den røde tråd i din markedsføring.
Jeg er lydhør over for dine idéer og giver dig et fagligt modspil, og slipper aldrig opgaven førend du er 100% tilfreds. Med mere end 20 år i den grafiske branche har jeg opbygget en viden og ekspertise, der gør, at jeg kan tilbyde kreative grafiske løsninger – professionelt, og endda til priser der er rimelige.

Bred erfaring

Jeg har stor erfaring i arbejdet med grafiske materialer til det trykte medie som: flyers, annoncer, outdoor bannere, instore materialer, plakater, kataloger, abribuser, emballager, skilte, roll-ups, visitkort, magasiner m.v., og skal din virksomhed på messe, kan jeg også bistå med diverse materialer og sparring hertil. Desuden tilbyder jeg hjælp til online mediet, herunder også de sociale medier – hvor annoncering også har vundet indpas. Webdesign, webbannere, infografik eller assistance til opsætning af virksomhedssites på diverse sociale medier er også en ydelse, jeg tilbyder assistance til.

Rimelige priser

Ved valget af Graffias betaler du kun for den tid, jeg bruger på netop din opgave. Ingen opgave er ens, og du er derfor velkommen til helt uforpligtende at få et godt tilbud på din næste opgave. Send en mail eller ring til mig på 40 61 98 95, så finder vi sammen en løsning og en god pris. Hos Graffias er alle omkostninger til dyre huslejer, administrative medarbejdere og store biler skåret væk. Det betyder, at du som kunde her, får samme høje kvalitet, men til helt andre og rimelige priser.

Luk menu